10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • [NST]Cifu
    Az "egykalap ala"-ban biztosak lehetunk hogy tulzasok is vannak. (plane hogy sok altipus is van ezekbol)

Épp ez a vicc, azt írják állítólag, hogy a "legújabb" alváltozatok (tehát elvileg a felújított F-15C, a Jas-39C, a Mirage 2000-9 és a MiG-29M1/M2). Hát.... Tudja fene, végülis akár igaz is lehet...

Az az 1100 Km 3 valyon pottartalyal vagy a nelkul?

Tippem szerint ekkora hatótávra csak póttartályokkal lehet képes...

A hatranezo radar szerintem max kulso fuggesztmenykent!

Azért az furcsa lenne... de a beépített hátranéző radar sem egyszerű...
    Jól feladták megint a leckét értelmezés szempontjából... :))

Supercirkalas: hmm....gondolkoztam ,informaiok birtokaban...de nem tudom hogy elhigyem, vagy ketelkedjek es propagandanak titulaljam.

Nekem nem tünik ehhez elégségesnek ehhez az egyetlen WS-10A (AL-31FN) hajtómű tolóereje, azt elképzelhetőnek tartom, hogy átlépje a hangsebességet utánégető nélkül, de hogy manőverezzen is így...

Lopakodas, kulso...? Talan kivul fuggesztett valamilyen plazma stealth technologia?!

Kétlem, az eddigi egyetlen ismert plazmaálcázási teszt beépített volt az egyik Szu-35 orrában. Függesztmény esetén nem megvalósítható az, hogy a plazma a gép orrától befedje a gépet, legalább szemből.
    Szerintem a csökkentett radarkeresztmetszetre akartak hajazni, de ettől még nem lopakodó...