-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
dara #8564 A pontosság kedvéért: nem azt mondtam, hogy a meghallgatás volt volt kb 1 hónapja, hanem ekkor kezdődött az újabb kavarás. Nem véletlenül említettem a nyomtatott sajtót. Az Aranysas februári számának Lokátor rovatának első kép nélküli cikke foglalkozik a Pentagon költségcsökkentési terveivel. Itt már említik a csökkentés lehetőségét! Ennek a lapnak, mint lényegében minden havonta megjelenő folyóiratnak, nagyjából 2-4 hét az átfutási ideje. A februári lapszám február 4-én jelent meg. (Az eset kb olyan. mintha a Me-262-t tartanánk első sugárhajtású gépnek. Ez csak annyiban igaz, hogy ő volt ez első bevetett ilyen vadászgép, az első sugárhajtású gép viszont a He-178 volt, 1939. augusztus 27-én végezte el szűzfellszállását. Magyarul a hír igaz, csak nem pontos.)
Felőlem visszamenőleg törölheted az összes üzenetemet, a lehetőség adott. Vedd figyelembe viszont, hogy egynémely hozzászólásomra a válasz sem volt különb! (Hazudsz és vidéke, mikor a tévedsz ugyan olyan kifejező lett volna.) Esetleg csinálhatsz egy kukát és én mindent oda küldök.