10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • [NST]Cifu
    A kivetőalagutat (nagyon) tisztán kell tartani, különben akadály keletkezhet.

Először az volt a kritika a rendszerrel kapcsolatban, hogy felfele való lövésnél visszacsúszhat a hüvely, most meg az, hogy a kivetőalagút eltömődhet? Mondjuk ez utóbbiban legalább még lehet is némi ráció.

Egyébként olyan felettébb tájékozottnak szoktál mutatkozni, hogy az ember elvárná, hogy utánanézz annak, amiről írsz! Kevés logikai érzékkel és fegyvertechnikai ismerettel az ember a mellékelt rajz alapján rájön a működési elvre. Persze ehhez át is kell tanulmányozni azt a bizonyos rajzot!

Pajti két dologot kéne megértened:
    1.: A működési elvet jól írtam le, mindössze egy darab alkatrész esetén használtam egy asszociatív elnevezést a szakszerű helyett. Szóval ha már itt tartunk, legalább azt fogalmazd meg jól, hogy mit szúrtam el!
    2.: A további személyeskedő hozzászólásaidat külön figyelmeztetés nélkül törlöm. Amennyiben valamit elszúrtam, eddig is szivesen fogadtam a javításokat, amennyiben normális hangnemben történtek és ez ezentúl sem lesz másképpen. De a te jelenlegi stílusod elég messze van a normális hangnemtől.

Az F/A-22 körüli újabb kavarás kb 1 hónapos hír!

Február 8.-án volt a meghalgatása Jumper tábornoknak, az én hozzászólásom Feburár 19.-én eset meg. Jó hogy a Február egy rövid hónap, de nem ennyire....