10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • JanáJ
    Szerintem sokszor elveszik a lényeg a teljesítmény hajhászáskor. Gondolok itt arra, amiko IPSC open cuccokkal előre elugrálják a feladatot és utána versengünk hogy ki tudja gyorsabban lelőni a pályát. Nekem ez komolytalan, pedig komoly teljesítmény. Ugyan így viccnek tartom mikor 3-4-5 km-re lövöldöznek egy másfél méteres körre vadász lőszerrel. Szerintem egy képességet az adott feladat / cél eléréséig érdemes reszelni, pl puskával max ember alakra lőnék. Értem, hogy kell az izom reflex, de nem tartom életszerűnek ezeket a karabélyos videókat. Karabéllyal fegyveres szervezetek játszanak, ott meg az is számít, hogy pl csapatban letold ugyan ezt, hogy legyen eü képesítésed, tud kezelni a rádiót, stb. Nekem - teljesen laikusként - nagyon tetszenek a "kommandós" versenyek, ahhol nem csak a lövészet van, vagy - amit talán aksurv írt - hogy lelőtték az elmúlt 20 év hazai bűneseteit. Nem ilyen "lézer pisztolyokkal" hanem sima mezei szolgálatival.