-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
A változat nem lehet nagyon új.
Miután eddig csak az ICV variáns került rendszerbe, abból a szempontból új, hogy most már rendszerben is van a jelek szerint, vagyis ez az első kép, ahol ennyi ATGM változat látható egyszerre (de ha jól belegondolok, ez az első olyan kép, ahol az ICV változatot leszámítva bármilyen változatból ennyi látható egyszerre). :))
Honnan tudod, hogy nem lettek ezek kicserélve?
Ki lettek cserélve, és az első "up-armored" Humvee-kkel már épp elég tapasztalat jött össze, hogy leszűrjék a lényeget. Felhoztad a "nehéz" hummereket, nos, nem véletlen, hogy én is pont ezeket hoztam fel lent, ugyanis ezen változatok max. tömege ~4.5 tonna, miközben az "up-armored" üres tömege alig egy tonnával kevesebb...
Azt meg honnan tudod, hogy 10 év múlva nem fognak kétszer ennyit repülni a magyar pilóták?
Rémlik valami olyasmi, hogy a gépek lizingszerődzésében kikötötték, hogy évente 120 repült órát teljesíthetnek (egyenként). Az elsőbe ez még benne volt, hogy a 2002-es módosításban ezt a kitételhez is hozzányúltak, azt nem tudom...
Egyébként tudni semmit nem lehet előre, de bár igazad lenne, és a magyar pilóták (nemhogy 10 év múlva, de sokkal előbb!) legalább kétszer annyit repülhessenek, mint jelenleg!
Viszont figyelembe véve az elmúlt évek tapasztalatait, ez sajnos Sci-fi kategória...