-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Skacok, mindketten picit érdesen fogalmaztok a saját nézeteitekről, pedig szerintem mindketten valamilyen szinten igazat mondtok, csak némileg másképpen ítélitek meg a témát.
Lépjetek egy lépést hátra, és nézzétek meg, hogy a másik mit miért írt le - és egy cseppnyi tisztelettel a másik irányában próbáljátok meg értelmezni.
Molni példája nyilván túlzás volt, de abban egyetértek vele, hogy alapvetően az L-39ZO-k üzemeltetése pazarlónak tekinthető. Én hoztam a példát a főtisztek repüléséről, ezt is kitárgyaltuk korábban.
Viszont abban meg Repveznek adok igazat, hogy az a hátsó ülés is egy kiképző / könnyű harci repülőgépen volt, és én is írtam, hogy a hátul ülőknek is pörögtek a repült órái. Jogosan.
Ha úgy nézzük, hogy mekkora jártasságot, tapasztalatot nyújtott a hátsó ülés egy MiG-29 pilótának (ugyebár eredetileg erre használták, hogy a MiG-29 pilóták repült órái meglegyenek), úgy, hogy a repült idő legalább egy részében nem is ő irányította a gépet, és nem feladatot hajtott végre hát akkor nem sokat, valljuk be. Pláne ha nem megfelelően teszik azt - erre élő példa ugye a 2008-as L-39ZO baleset, ahol a pilóta gyakorlatilag műrepülést tartott ismerőseinek...