10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Seaweed
    Hmmm
    Nezegettem a Jetfly-on a Pumak kepeit, most hogy Gege atadta a stafetat (szvsz nem lesz megint joideig meg egy ilyen hozza hasonlo "oreg puma" ...ehhez a feladathoz szuletni kell...nah de ez masik tortenet). Elgondolkoztam, lesz kb 1-2, joesetben 2-3 ev hogy parhuzamosan uzemeltetjuk, majd a Mig-29-est es a Gripen ESB-HU-t....szoval en kivancsi vagyok...kivancsi vagyok majd az elso igazan objektiv, es hazai, es igazan mervado tapasztalatokra! Ugyanis ahogy elneztem az allomanyt tobbek igen sokat nyomtak 29-esen, bar van aki albarol kerult at, de az NFTC-ben megtanuljak amire szukseguk van, ebben nem ketelkedem (aki ott nem az majd az ott ,es svedeknel kikupalt magyar oktatoktol). Szal, lesz egy szazad (Dongo) 29-el, egy szazad (Puma) Gripen-el, es szinte 100% hogy mar a hadrafoghatosagi mutato elott, meg a "tesztek" (ebbe ne menjuk bele, aki ismeri a hadrendbe allitas folyamatat az tudja, aki nem az nezzen utana..) idejen meg fog tortenni az elso legiharc magyar-vs-magyar reszvetellel, mind kozel, mind BVR modban...
    Szoval kivancsi vagyok! Mi lesz majd a vegeredmeny?! Olyan hajozoktol, akik nagyresze repulte a szoban forgo epp aktualis ellenfelet, olyan hajozoktol akik igen regota egyutt repulnek tarsaikkal, akik akkor epp a Grippent toljak....Mi lesz majd a velemenyuk, nem az amit a sajtonak es a kulvilagnak kell mutatni, az amit egy-egy itt toltott hadgyakorlat, utan egy-egy repules utan kell megfogalmazni...hanem "elesben", a rivalizalas, a belso nyomas hatasa alatt hajtanak majd vegre a magyar legterben....

Kivancsi vagyok, varom mar 2006-ot!!! ;)

(sajnos errol a helyzetrol csak ez az 1 kepem van....)