10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • steweee
    :) azért bírom hogy szeretitek úgy beállítani a dolgokat hogy azok a ti véleményeteket támasszák alá, ami persze helyes, de nem úgy hogy közben csúsztatások vannak. először is a linken amit adtál ott rögzített/rögzíthető minigunok vannak, nyilván ezeket nem használhatja kézből ember. viszont a fénykép amiből a vita indult egy kompakt, emberre szabott változat volt a manus kezében(most ne menjünk abba bele hogy éles lőszert tüzelt e vagy sem)valószínűleg csökkentett tűzgyorsasággal és a legkisebb karabélylőszerrel. na erre mondtam hogy azt meg lehet tartani tüzelés közben is. ami az én félkezes karabélylövészetemet illeti, ott sem azt mondtam hogy nem húz fel lövéskor és hogy így lehet célzott lövéseket leadni, hanem azt hogy egy rövid sorozat/egymás utáni rövid sorozatok esetében meg lehet egykézzel is tartani, nem rántja ki a fegyver magát egy erős kézből. rögtön jött a kontra hogy olyan nincs, hülye vagyok, majd cifu beszúrta az orosz katonáról a képet amikor egy pkvan egykézzel tüzel, és hát nem valószínű hogy az a kép holivúdban készült, én meg belinkeltem egy videót az ogrishról amikor egy cérnavékony palesztin pkval rohangál és sorozatlövés közben van hogy egykézzel tartja a fegyvert.nem fogom visszakeresni a hozzászólásokat hogy belinkeljem ami akkor elhangzott, nincs ilyenre sem időm sem kedvem ,ha gondolod tedd azt, én most is azt mondom amit akkor, nem én csúsztatok .részemről téma lezárva