10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • steweee
    szerintem elég pontosan fogalmaztam a korábbi hozzászólásaimban, de leírom mégegyszer, tökéletesen felesleges és haszontalan egy ilyen fegyverrel kézből harcolni a csatatéren, ott effektív haszna nemigen van. de már írtam az előbbiekben is, nem értem miért jön még arról hozzászólás hogy cipelni, célozni vele stb...viszont teljesen reális a kisebbik karabélylőszerrel egy alacsonyabb tűzgyorsaság mellett reklámcélokra legyártani egy ilyen fegyvert. hidd el a 120 kg tolóerő nem olyan nagy, én 600-al szériázok a lábgépen, egy barátom 1 tonnával szériázik(csak példakánt), vagy a világ legerősebb embere versenyen egy 170 kg követ amit épp csak úgy ért át a pali hogy az ujjait kapcsolta össze a kő elején több mint ötven métert cipelt. szóval oda akarok kilyukadni, hogy maga a fegyver és a lőszer súlya nem jelentős megfelelő kezekben(nyilván nem hosszú mérföldeken át cipelni, de nyilván nem is alap gyalogsági fegyvernek)és egy kis technikával mielőtt elször meghúzná a ravaszt kicsit előrelendíti a fegyvert vagy előremozdul vele, hogy az első visszarúgás ne billentse hátra, utána pedig már elég megfelelő erővel nekidőlni a fegyvernek hogy kompenzálja a tolását. nem mondon hogy kevés a 120kg tolóerő, de nem is megtarthatatlan egyáltalán