-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Hat igen..en 1 szal benzines utan tudok iteletet mondani, amit igy is orokoltunk szoval mar eleve rossz allapotban kapuk meg...(5-6db-ot orokolt az ezred eredetileg..de 1 volt belole mukodokepes..a tobbi ott rohadt a GK-n...)
Bezzeg a diesel-ek azok mint az az oramu...
(Uhh mai napig nem feledem el az egyik tortenetet...nyugozok (most ebbe ne menjuk bele, van aki tudja mit jelent, ulok a helyemen a csikon...latom am hogy jon van 90-100-al (ami ugye nagy sam egy Uraltol is! ;)) uvolto motorral egy Ural APA a csikon...en mint "jo" oreg katona szarok ra ezerrel, hisz ha siet akkor biztos sietos is neki :)))....nah de meglatom am hogy az egyik cimbi vezeti, aki mellesleg most jott vissza szabadsagrol, es log nekem cigevel es penzel is... nah egybol feugrok, fegyvert hatamra "akasztom", es mint aki "jol, es szabalyzat szerint vegzi a munkajat" (:DDD max 40Km/h volt megengedett csikon..es mi is feleltunk erte...)leintem a mar csak 20 meterre kozeledo Uralt...az meg olyan satufeket vagott be hogy mind a 6 kerek blokkolt, irtozatos zakatolasba ment at es fustolt (nem nyekergett mert hideg tel volt es nem aszfalt volt hanem beton)...en vigyorgok mint a tejbe tok..haver szol "Na miva'?"..mondom tartozasod mikor adod mar meg? ...akkor veszem eszre hogy ott ul mellette egy kopter hadnagy :D aki mar kesz ideg (gondolom valamit elbaszott es sietos volt neki:P)..es elkezd az anyosulesrol pampogni hogy minek tartom fel oket nagyon surgos dolga van lent a "pumaknal" (csik vegen "lent" a 1. Puma szazad)...nah erre jott Sea es a szolg szab...elkezdtem mondani neki..40 az negyven...csak lesett (szerintem akkor halott eloszor rola,)..aztan mondtam hogy nah menjenek..de lassan mertengem is "megbasznak"..erre haver alig hogy elert az elso ipszlonig padlogaz....en meg csak vigyorogtam :D
(leven hogy tudtam hogy egy felettes sincs meg bent..hisz az mint "atkelt" volna nalam.... :P)