-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Wampa reloaded #64714 Aha...ez valami újabb akkor,nálunk nem volt ilyen.
Volt az MHSZ nél, ott le lehetett, még a suliba is jöttek "toborozni"
tulajdonképpen bánom, hogy nem mentem. Ügyesebbek ráharaptak, valamivel könnyebb is volt, a műszaki részt nem kellett megcsinálniuk.
Nem volt egyébbként az rossz dolog,mármint az MHSZ, haverom is valami nyári táborban tanult ejtőernyőzni, aztán Szolnokra vitték, ami érdekesebb hely lehetett, mint úgy túrázni az országban, hogy mindenhol azt hallgatod őrségben,hogy legel a tehén a laktanya mellett :)
Nálunk 89-90 magasságában aki sofőr volt civilben is, vagy megvolt a C.az lehetett sofőr.
Még a parancsnoki PSZH sofőrjének is, talán csak a pk. UAZ- os srácnak volt B.
Kicsit visszatérve erre a 3 lövésre, némi igaza van a srácnak, uis pld én elméletileg csak a kötelező 3 egyes lövést lőttem mellalakra, meg egy sorozatot bukóra. AZt hiszem 5 lőszert. Más kérdés, hogy ezt vagy 5x.
Utána én egy PA-t kaptam, értsd aláirtam, megmutatták, elzárták, és elpufogtatták a tisztek, amit nekem volt kiirva kötelezőnek.Ha őrségbe mentem, mindig adtak egy random AMD-t.
De a nyulak szerintem lövöldöztek, abból gondolom,a mi zászlóaljunknak is volt minimum 2 lövészet egy év alatt...de az is simán elképzelhető, hogy volt olyan abban az időben is, aki csak a 3 (+5) öt lőtte le egész idő alatt.