-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Aha ertem, de ezzl meg nincs megoldva semmi szerintem, mert ismerteim szerint a sugarzott anyagtol fuggetlenul bemerheto egy nagytelljesitmenyu ado. Azaz mind1 hogy mit es milyen frekvenciatartomanybvan ugralva sugaroz, maga a sugarzas merheto nagy telljesitmenyel (ugye kell a nagy telljesitmeny, mert kulomben konnyen zavarhato).
Tehat ha tegyuk fel 256 vagy netan 1024bit-es titkositassal is dolgozik tegyuk fel 20-30Ghz-es frekvencisavban es titkositva minden "ugras" elott az utolso utjara bocsajtott "csomaghoz" hozzacsapva ott van a jelzes hogy melyik frekvenciasavon kovetkezik a "musorszoras" folytatasa, es ezt szinte lehetetlen real time megtorni, de az erosen sugarzo ado meg muszerekkel merheto, attol fuggetlenul hogy mit sugaroz...
Legalabbis en most hirtelen igy gondolkozom...bar ettol meg lehet tevedek, es erre is gondoltak/ki van ez talalva...tenyleg jo lenne tobbet tudni az egesz mukodesi elverol, mert engem is erdekel!