10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Seaweed
    Hmm...most kicsit gonolkoztam ezen az egeszen amit ide bevagtal...es legjobban a Wlan-on rokonyodtem meg!!!
    Ugyanis azt igen hatasosan lehet zavarni..ha meg olyan hullamsavban uzemeltetik (pl katonai frekvencian, es nem a polgari 2.4Ghz es 5Ghz..hanem pl 25Ghz), az meg egezsegkarosito hatasu.. (plane hogy a fejen van az abra szerint...eredmeny:lesz sok agytumoros katona)..
    Masreszt ha erositik a jelet hogy ne vagy nehezen zavarhato legyen, es igy "mindig" meglegyen a kapcsolata a cuccnak, az meg olyan eros jelet jelent amivel pl egy kitanult (ilyen ugye sok van) tenorista (), meterre, de kozelrol (pl varosi harc) centire pontosan ki tudja szamitani(meg tudjaallapitani) hogy melyik fedezek mogott es hol rejtozik az o ellensege! Mindezt akar egyszeru haromszogeleses modszerrel is!...Aztan egy joliranyzott RPG-7 a fedezekre es huss "american dream"....

Szal nekem nagyon santikal ez az egesz teknolodzsi...(es ez csak a wlan miatt jutott eszembe...)