-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Hmm...most kicsit gonolkoztam ezen az egeszen amit ide bevagtal...es legjobban a Wlan-on rokonyodtem meg!!!
Ugyanis azt igen hatasosan lehet zavarni..ha meg olyan hullamsavban uzemeltetik (pl katonai frekvencian, es nem a polgari 2.4Ghz es 5Ghz..hanem pl 25Ghz), az meg egezsegkarosito hatasu.. (plane hogy a fejen van az abra szerint...eredmeny:lesz sok agytumoros katona)..
Masreszt ha erositik a jelet hogy ne vagy nehezen zavarhato legyen, es igy "mindig" meglegyen a kapcsolata a cuccnak, az meg olyan eros jelet jelent amivel pl egy kitanult (ilyen ugye sok van) tenorista (
), meterre, de kozelrol (pl varosi harc) centire pontosan ki tudja szamitani(meg tudjaallapitani) hogy melyik fedezek mogott es hol rejtozik az o ellensege! Mindezt akar egyszeru haromszogeleses modszerrel is!...Aztan egy joliranyzott RPG-7 a fedezekre es huss "american dream"....
Szal nekem nagyon santikal ez az egesz teknolodzsi...(es ez csak a wlan miatt jutott eszembe...)