-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Konkret infom nincs...de miert is valtozna barmi is nalunk?..Csodalkoznek!
Igen en is megfigyeltem a suhoj temat...en csak kovetkeztetni tudok..vagy talalgatni, es fel is allitottam egy teoriat:
Megpedig hirszerzesi adatok! Szerintem azert "tudjak" nyugaton sokhelyen mert:
#1 A 88-89-es kaotikus evekben tenyleg volt szo rola hogy kapunk..de soha nem ert ide..
#2 "Ide ert"..de mint annyi minden mas akkoriban "le lett nyulva"..es azt se tartom elkepzelhetetlennek, hogy fizikailag nem ert ide..csak "ki lett utalva" a magyaroknak..de bizonyos csoportok vagy emberek szo szerint eladtak oket...
Az akkori viszonyok ismereteben nem tartom elkepzelhetetlennek! Tudtommal volt mas, hasonlo esetre is pelda.. (bar nem tul kozismert...erthetoen)..es ezen "hirszerzesi" infok alapjan kerulhetet pl sok konyvbe is bele, hogymagyarorszag rendelkezik Su-25-el..
De mondom ez egy teoria..es nem is tudom, es nem is akarom bizonygatni..nahmeg mara mar ugyis mindegy...a mi kis legierolkodeunkben mar ugysem lenne helyuk...ha lett is volna, szinte biztos vagyok benne hogy ugyanugy elherdaltak volna mint a tobbi erteket!
...