-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
A fegyverzete. AS-20 megtalálható benne és ha igen melyik felfüggesztőkre lehe tenni?
Igen, és 4-et hordozhat, a két-két belső tartón egyet-egyet.
Önvédelemre R-60 van még mindig vagy van már R-73-is?
R-73, R-60, illetve a törzs alatti függesztőre felakasztva a Kopyo radar konténert képes R-27R/ER rakéták hordozására, indítására és rávezetésére, anno Seaweed rakott is ide be képet erről. Ha jól rémlik a egy-egy rakétát vittek a szárny belülről számolva 4-edik pillonján (2 és 10-es pillon, ha az F-16-os számozásából indulunk ki :)). Egyes források szerint képes a Kopyo-val akár R-77-es indítására is...
Ahhoz van sisakcélzó?
Nincs.
Beépített ECM van?
Nincs. RWR-je van, illetve a 11-es pillon alá szoktak ECM konténert függeszteni (a nevét nem tudom fejből, ha érdekel, utánanézhetek). Ide tartozik, hogy a szárnyvégi konténerekbe Flare/Chaff szóró került beépítésre, jelentősen bővítve a hordozott csalik mennyiségét, illetve a farok fölé, a hátsó vezérsík aljába került egy "diszkólámpa", vagyis aktív infravörös zavaró, ami erős hőkibocsátással képes a hátulról közeledő IR irányítású légvédelmi és levegő-levegő rakéták elvakítására.
Az AT-16 rakétából 16 a max. javadalmazás ugye?
Úgytudom igen, bár pontosan nem tudom mi akadálya van több rakéta felfüggesztésének.
A tözs alatt láttam valami fura konténert egy játékban? Az vajon mi akarhatott lenni? Csepp alakú volt.
Akkor szerintem az a Kopyo-25 radarkonténer lesz, amiről fent volt szó.