-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Ez nem igaz.
Kína és India életszínvonalbeli felzárkózása után a következő kizsákmányolt bányavidék biza Afrika lesz. iszonyatos mennyiségű ásványi kincsek vannak náluk. Jelenleg pont azért van ott az a méretű nyomor és népírtás mert senkinek nem érdeke a gazdaság felélénkítése. Majd nézd meg Afrikat 15 év múlva. Véleményem szerint 15-20 év múlva létrejön egy egyesült Afrika (az, hogy ez diktatátori, föderalista vagy szövetségi rendszerben majd az idő megmondja). Egyszerűen szükség lesz az ott lévő hatalmas emberi erőforrás tartalékokra. És ebben Dél-Afrika lesz a húzóerő.
Majd látjuk mikor kezd el ömleni a nyugati és legfőkébb Kínai tőke a térségbe. Ahogy ez elkezdődik a törzsi háborúk sem lesznek mindennaposak. (lásd ahogy a Közel Kelet olajára szükség lett a törzsi háborúk 5 éven belül végetértek és azért ha úgy vesszük az egész térség fejlődésnek indult. Mindegyik más ideológiai alapon, de mindegyik fejlődik.)
Jelenleg magukra vannak hagyva. Az évszázados törzsi gyűlölködések oktatásnélküliség és fehér elnyomás vezetett odáig ahol mostállnak. De ebből kb senkinek semmi haszna. Ha én szarul élnék ők akkor is gyilkolnák egymást. Ha Európában és az USA-ban alacsonyabb lenne az életszínvonal ugyanúgy gyilkolnák egymást. a különbség annyi lenne, hogy fiatal srácok nem linkelgetnének az ott harcoló kölkökről képeket internetes fórumokba és nem röhögnének rajta. Ugyanis meglenne a saját problémájuk is.
Na mindegy Long story short: nem viccesek abszolút ezek a képek és a humor ilyen formááját én személy szerint nem tudom értékelni.
Bocs Cifu az offért.