10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • horthy
    Én csak annyit akarok hozzászolni az S-300-hoz hogy fogalmam sincs hogy mik a valós képessségei , állitolag ez az orosz Patriot ! Szerbek-nek is volt egy kevés vagy 1995 vagy az 1999 bombázás során tán Tomahawk robotrepülökkel semmesitették meg öket ugy emlékszem tán a Haditechnika folyoiratban olvastam de majd utánanézek ! Ebböl általánosságot nem lehet levonni , nagyobb komolyabb mennyiségü fegyverrel végrehajtott összecsapás háború-ból lehetne mint pl 1973 Yom-Kippur tanulságokat levonni ! Ami pedig az Oroszokat illeti tényleg már csak a Szovjetunió árnyéka haditechnikai fejlesztések , rendszeresitések stb terén ebben igaza van Cifu-nak is de azért az USA-nál is lassult a tempo hála az Iraki háború költségeinek mert mindenhez pénz , pénz , pénz kell , igy a Kinaiaknak is fog sikerülni lassanként felaraszolni mögéjük ök legalább tudatosan lassan de biztosan nyomulnak , pl Afrikai nyersanyagüzletek diktatura támogatások fegyverrel politikai elvek nélkül , Iráni 25 milliárd dolláros olajbefektetés , Hugo Chavez barátság stb , külföldi modern technologia koppintások lopások , lényeg ami lényeg ha megteremtik bölcsen a gazdasági alapokat a modern hadsereg fentartásához onnan egyenes az ut a világhatalmi törekvésekhez !

Utoirat:Bocsi ha tévedtem !