-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Army1990 #25290 Szerintem nem teljesen így van. Általában a gerillák is óriási veszteségeket szenvednek ,csak ők jobban ismerik az ott uralkodó viszonyokat meg van, hogy az ott élők is jobban bíznak bennük. De egyébbként is, szerintem sokat segíthet 1-1 új technológia csak kikell forrnia. Vegyük például a tankokra szerelhető rakétaelhárító "pajzsot". Óriási előnyt jelenthet a tank legénysége számára, több idejük van felmérni a helyzetet. Vagy például a fegyveren levő kamera, a katona így a sarkokban sokkal kevesebb eséllyel kaphat lövést. És ezzek még csak a ma létező eszközök mi van ha 15 év múlva tényleg nanoruhás katonák ugorhatnak fel akár több méterre is vagy olvadhatnak be hatékonyabbban a környezetbe. A Land Warrior nem is csoda, hogy nem igazán vállt be hisz most volt az első éles próbája, idő kell ámíg kiforr az ilyesmi.
Szerintem most tarunk annál az időszaknál amikor ezeket a technológiákat tökéletesyteni kell.
Lehet, hogy tévedek,de én most így gondolom.