10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Ren
    Egyrész egyetlen harckocsi sem sérthetetlen, másrész ez tipikus propaganda videó. Rengeteg képet többször megismételnek, ugyanarról a harckocsiról több kép van stb. Egy csomó képen csak kisebb károsodás van, pl lánctalpszakadás, esetleg a futóművet takaró "kötény" sérülése, ami egyátalán nem végzetes. A megégett járművek jó része is olyan, ami igazából csak kivülről égett meg, ami súlyosnak látszik de nem annyira az, valamint a személyzet is megúszta. (Mondjuk ettől függetlenül a hk. jó időre kivonódik a forgalomból, általába visszaküldik az USA-ba nagyjavitásra). Aztán persze ottvan a kráterben fekvő, lerepült tornyú jármű, az valóban csúnya eset, de ez elég ritka. (Én konrétan erről az egyről tudok). Valamint vannak még RPG ill hasonló páncéltörő eszközök szerencsés találata által harcképtelenné tett harkcsocsik, de ezek száma sem túl nagy. Én összességében kb 70-80db M1-ről hallottam amit visszaküldtek az USA-ba, de hogy melyik mennyire komoly sérülést szenvedett, arról fogalmam sincs.