-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Szerencsere ez nem mindenhol volt igy...nem minden laktanyaban only naplopas ment! Volt ahol komoly munka folyt felelosseggel es azt aki nem volt kepes ezt felerni esszel azt eltavolitottak, sot odaig el se jutott, vagy kikotott az orkutyak kozt, esetleg a konyhan...legrosszabb esetben egy buntetoszazadba atvezenyeltek (volt par ilyen surcitarsam a vonulasombol...mire letelt az 1 ev(351 nap!) olyan volt mint egy ma szuletett barany...megszolalni se volt kedve(a varosban talalkoztam vele)...mikor elvittek meg o volt a nagypofaju atyauristen, akit "sose tornek meg"....). Ugyhogy ne mond nekem hogy nem kaptak rendes kikepzest! En is kaptam rendes kikepzest lofegyvererekre, harcaszatra, es a sarkanyhajtomu szerelesbol is rendes megtanitottak minket hogy mit kell csinalnunk elmeleti es gyakorlatis sikon is! Felelossegunk is komoly volt, meg ha csupan nyűgöztünk is....168 oras keszultseg adasrol nem is beszelve.... Ugyhogy nem ertek veled egyet!