-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Hát itthon lehet, hogy így van...
Amit ide elhoznak most az egy átlagos repnap színvonala alatt lesz. Asszem '97-ben volt olyan Kecskeméten, hogy 10-től 4-ig folyamatos repülés volt, kb. 50%-ban komoly harci gépekkel és a hivatalos repülés után is csak úgy szálltak fel a gépek és bohóckodtak. (Olyan is volt, hogy egyszere volt itt vagy 5 műrepülő kötelék!) Mi fél hét után mentünk ki a reptérről (ekkro rajtunk kívűl már alig volt ott valaki), de búcsúzóul még felmásztunk egy töltésre és visszanétünk a reptérre, mert kura jó volt nézni az a sok gépet. Na ekkor kiszúrt egy éppen fent levő F-16-os és szépen ránkcsapott és áthúzott felettünk úgy max. 100 méterre. Igen látványos és és az jópofa volt, ettől a mostani repnapok MESSZE elmaradnak itton, ja és ahhoz képes elég drágák.
Én kb. ezkre lennék kíváncsi, ha jönének és REPÜLNÉNEK! B-1, EF-2000, F-18E/F, F-15E, A-10 (1991-ben láttam először és utoljára repülni élőben, ez igaz az F-111-re is, de az meg már csak at ausztráloknak van), SZU-25, SZU-25 (ezt a kettő sosem láttam), TU-22M, SZU-27 (ezt sem láttam még soha). Sajnos itthon remény sincs, hogy ezek egyáltalán jöjjenek, nemhogy repüljenek. Cseheknél volt opár éve, hogy ezekből volt jópár. Fura, hogy ők meg tudták oldani..