10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • marcio mela
    1.Nézd lehet valahol elírás történt de hát én leírtam honnan vannak az adatok.Nagyon nem kell csodálkozni ha tévesek.
    2.Lehet a 3151.9434 méteren mérhető hangsebességből adták meg vagy számolták az űrsikló 120 km magasan mérhető sebességét,bár mondjuk 120 km magasságban is csak 306.6 m/s a hangsebesség ami nem különbözik lényegesen a 328 m/s-tól.Nem változna nagyságrendekkel a sebesség.És mint tudjuk a világűr 100 km felett kezdődik.
    3.Talán bizonyos esetekben konkrét nyomás;magasság;hőmérsékletből számolnak a Mach-ot az egyszerűség kedvéért.
    4.Nekem semmi gondom azzal,ha azt mondják A Voyager 2 űrhajó (így fodította a gép,miattam lehet műhold vagy repölő bili) elhagyja a naprendszert 15.9 kilométer per másodperc sebessséggel vagy 46.7234 Machal tengerszinten számolva.Felhígult a sajtó vagy mittudom én.Pl.:egy "újságíró"
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szerintem olyan nincs is de hagyjuk
    azt gondolja 15.9km/sec?Mondjuk azt,hogy ha elordítja magát akkor 46x gyorsabban hallják meg az utca tulsó végén mint rendesen.

Á ez is vihar a biliben.

Ha valahol elszámoltam magam akkor pardon!