10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Tomcat
    Cifu: Köszi a plussz infókat + a multicam/acu témában a helyreigazítást!

Műhold
    igen, ezek szerint nem itt írtam, de én sem gondolom, hogy pusztán a tárgyalóasztal lebegett a kínaiak szeme elött, hanem valóban, van egy olyan aspektusa is a dolognak, hogy akkor most már megmutatják, hogy ők sem ülnek a babérjaikon.

Aláírom, a GPS műholdakra valóban botorság volt még következtetnem, de gondolom dolgoznak rajta, én nem féltem őket. (Vajon mindent kitettek most a kirakatba, vagy csak egy régebbi szintet?) Tény, hogy perpill az általad említett vadászműholdak lennének a legjobbak, amiben Amerika minden bizonnyal jobban áll. Márcsak azért is, mert ha jól tudom ők inkább eleve és nem új keletűen ilyen vadászcuccokban gondolkodnak, nem? Most hogy lőttek is fel az tényleg jó kérdés.

USA vs. Kína
    Nem mondom, hogy elképzelhetetlen, mert nem kis tét forog kockán, ám a politikai helyzet mellett azért ehhez az USA gazdasági helyzetének/függőségének is nagyot kell változnia. + Ha a közel-kelet mégjobban megroppantja, akkor elég necces lenne egy Kínával való vita.
    Ellenben, ha ki tudná váltani Kínát valakivel... mondjuk Indiával, az már nagy segítség lehetne. Kérdés mennyire tudnak benyalni nekik? Most perpill nagyon tolják a szekerüket, nem is takargatva, hogy milyen céllal. (2005-ben említették, hogy ő rajtuk aztán nem múlik India regionáli szuperhatalmi ptozicója? Már nem emlékszem hol volt említve.) Az indiai gazdaság szerintem tudná ellensúlyozni a Kína miatti borulást. Esetleg csak részben, de valamennyire biztosan tudná. Szerintem, aztán persze lehet nem így van/lesz.