10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • [NST]Cifu
    Próbáltam az AA-t még az ősidőkben, amikor kijött, meg utána a 2.akárhányas verziót. A véleményem vegyes vele kapcsolatban. Bizonyos téren korrekt játék (fegyverek, alkalmazásuk, a játék elvi felépítése), más téren kevésbé, és akkor finoman fogalmaztam. Alapból ellenszenves, hogy gyakorlatilag mindkét oldal "tükör"játékot játszik, tehát amerikai fegyverekkel van felszerelve. Persze, a halottaktól fel lehet szedni az orosz fegyvereket, de a játék közben csak kinézetre olyanok az ellenfelek, mintha AK-val lennének felszerelve, valójában ők is M16-ossal lőnek. Nem tetszik a játékmenet sem igazán, látszik, hogy alapból a popularitás is nagy hangsúlyt kapna, mert szó sincs valóságízű harcokról. Ezt fejeli meg a többi játékos, amire te is kitértél. Ha az egész másról sem szól, mint arról, hogy Rusholjuk le a másikat, akkor nem nagyon lehet taktikázni. A legszórakoztatóbb az, amikor amiatt anyáznak a szerveren, mert óvatosan mozgunk ketten-hárman, egy ellenfelet keresve, miközben 10 játékos halott már, és bömbölnek, mert játszani akarnak. Az pedig a slusszpoén, mikor emiatt vágnak ki a szerverről. Szóval köszönöm, de én nem kérek az AA-ból. Ha pörgős-rusholós lövöldözésre vágyom, akkor CS-zek vagy DoD-ozok, azok erre vannak kihegyezve, nem is akarnak mások lenni. Ha reális taktikai játékra vágyok, akkor sajnos csak várok, hogy végre megjelenjen az Armed Assault. Ebben a kategóriában nincs ellenfele. Sajnos úgy tünik nem is igazán lesz...