-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
steweee #17807 minthogy a hozzászólást azzal kezdtem hogy a teljesség igénye nélkül, megpróbálva röviden csak a lényeget visszaadni, ezért vágtam meg a szövegeket.és direkt a személyeskedő megjegyzéseket ollóztam tőletek, mert azokat a (legalábbis SZTEM) reális tényekre kaptam válaszul olyan állításokkal szemben,
amiket alá lehet támasztani.(pl azért nem vette észre a katona hogy mellbelövik, mert a panel annyit fog hogy alig érezte az ütést meg nagy szél volt,vagy vmi
ilyesmit.)
azért kitűnik hogy a személyeskedő megjegyzések arány 5:1 (az enyém 17792) ami mondjuk fociban is nagyarányú győzelem/vereség
a szakmaiságot illetően a véleményemet kifejtettem. akár jó akár nem sztem már senki nem akar ezzel a témával foglalkozni, úgyhogy részemről vége mert még azok is megutálnak akik eddig nem.
és egyszer sem hanzott el tőlem hogy nem kell semmit tenni a sebesültekért (légyszi ollózd be a válaszba ha volt ilyen) hanem annyi hogy úgy kell megpróbálni menteni hogy az lehetőleg ne járjon újabb áldozatokkal
a hideg fejről annyit hogy éppen az vall nagy hidegvérre, ha egy társunkat lelövik mellettünk, ami azért zajjal jár(húsba csapódó lövedék, fájdalomnyögdécselés hacsak nem azonnal halálos a seb, erős vérzés, normálistól eltérő mozgás, magyarán összeesés stb.) és nyudogtam beszélgetünk mászkálunk tovább mint a videón.
végső megjegyzésként annyit, hogy ami te írsz a 17802 alján az hogy kapcsolódik hozzám? azt haxoror írta a 17780-ban. úgyhogy akkor én kérném hogy a hozzászólásokban legyünk következetesek