-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Ha már idézel akkor pls pontosan és egészben ne félbevágva szöveget. Köszönöm.
"Hát ha egyszer olyan helyzetbe kerülsz hogy egy tűzharc során olyan sérülést szerzel aminél minden másodperc számít az életed vagy egészséged szempontjából akkor kívánom, hogy ugyanezen véleményen legyél mikor a esetleges társaid a fal mögött lapulva keresik a tüzért miközben te mondjuk elvérzel... És esélyt sem kapsz a túlélésre." Így már kicsit más aleányzó fekvése ugye?
#17782:
"De akik jelentkeznek azok nema pénz és politika miatt megy hanem mert be van hülyítve. És nem fogja ott hagyni a társát megdögleni az utca közepén mert éppen lőnek" mint írtam ha idézel csak pontosan szépen mert félremagyarázni én is tudok.
#17779 tőled:
"kissé gyerekes vagy. a romák csinálják azt hogy a haragosukra mondanak olyanokat hogy "így görbüljél meg" vagy a "rák egye ki a beledet" de tulajdonképp annak semmi köze ahhoz ha vkit elütnek az úttesten vagy éppen meghal rákban mert alkoholista dohányos..." Nem vagy te nekem haragosom se kutyám se macskám senkim sem vagy miért haragudnák:D A romák ilyenkor átkozódnak és ezt kívánják neked. Nem pedig azt kérik hogy képzeld bele magad a másik szituációjába! Ugye azért van különbség??? Úgyhogy újfent megkérlek ne magyarázz félre dolgokat.
Magáról az esetről pedig csak annyi a véleményem: Nem állapítható meg nyílvánvalóan honnan jött a lövés (gondolom te sem tudnad megállapítani 2 távolról leadott lövésről hogy honnan érkezett hogyha csak egy talál igen félreérthető szögben (felejtsd el kérlek a TV-t ahol egy járokelő elkiáltja magát, hogy onnan lőttek)). Mellesleg egy autónak 4 oldala van. Te melyik odlalára mentél volna ebben a helyzetben ha ott vagy? Utólag a legkönyebb okosnak lenni a karosszékben ülve a lekönyebb dirigálni és innen a legkönyebb azt mondani, hogy a katronát ott kellett volna hagyni amíg nem pucolnak el a lövészek. És ha az a katona meghal úgy hogy a megmentéséért nem tettek semmit próbálj meg továbbélni lelkiismeret furdalás nélkül. Te a hideg ész felől közelítessz meg mindent. de elég tévesen gondolkodsz ha azt hiszed, hogy ilyen helyzetben megmarad a hidegfejed. Még ha erre is vagy kiképezve.