10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • steweee
    oké, akkor egy kis összefoglaló a tegnap esti hozzászólásokból, úgysem pörgött a topic tegnap , aki meg most kapcsolódik be az lehet nem akarja az összeset elolvasni, de így eldöntheti hogy kinek a véleménye a szimpatikusabb, és ki volt személyeskedő

a teljesség igénye nélkül:

17776 bucser:

"....kívánom, hogy ugyanezen véleményen legyél mikor a esetleges társaid a fal mögött lapulva keresik a tüzért miközben te mondjuk elvérzel... És esélyt sem kapsz a túlélésre.

Gratulálok ismét intelligens abszolut inhuman megszólalásodhoz... látszik neked az emberi élet egyre inkább csak statisztikai adat...

17782 bucser:

"...És nem fogja ott hagyni a társát megdögleni az utca közepén mert éppen lőnek. De gondolom te nem mennél semmi pénzért katonának hisz okos vagy(vagy csak gyáva ki tudja?):) Bár szerintem Kiskorúbének ehhez lenne pár szava biztos:D De tőled valóban nem vártam mást:D"

17783 thanatos:

"...kivánom midnen okoskodonak hogy ekrüljön hasonlo helyzetbe és akkor majd rájön hogy mit tudna/akarna/lenne képes csinálni vagy nemcsinálni..., ennyi..."

17785 thanatos (be sem copyzom, az egész egy hülyeség)

17788 thanatos

"...és nem is a te részedről inkább hanem megint sofosásban szenvedő elvtálsunk aki ebben emgint igen pro :)"

17794 bucser nem cigányoztam, az emberi butaságra utaltam, ezt te is tudod, de azért jó volt odaírni hogy cigányozok

"...mellesleg megjegyzem hogy te kezdtél cigányozni mikor csak annyira kértelek, hogy gondold bele magad az első lövést kapó helyzetébe. Ennyi.)
    -
    17779 steweee

a jókívánságaidhoz annyit, hogy szerencsére az élet már csak olyan hogy a tényeken alapszik és nem a szavakon. kissé gyerekes vagy. a romák csinálják azt hogy a haragosukra mondanak olyanokat hogy "így görbüljél meg" vagy a "rák egye ki a beledet" de tulajdonképp annak semmi köze ahhoz ha vkit elütnek az úttesten vagy éppen meghal rákban mert alkoholista dohányos...

kiskorúbézoltán - bocs, tényleg nem volt fair

az én álláspontom hozzászólásaimból röviden

17775 - "amúgy ezt a minél hamarabb tegyük a sebesültet biztonságos helyre doktrínát nem igazán értem, miért jó az ha a sebesülttel foglalkoznak addig amíg a támadó sincs meg, lehetőséget biztosítva hogy újabb lövésekkel harcképes katonákat terítsen le. amíg harc van addig harcolni kell, amíg nincs meg a támadó addig azzal kell foglalkozni hogy a harcképes emberek megpróbálják felderíteni és megsemmisíteni amíg van rá lehetőség." (lásd jubá-s videók és korábban linkelt képek stb.)

17786 - "természetesen ha arra reális lehetőség van akár egy tűzharc közben is hogy biztonságba helyezzenek egy sebesültet, akkor azzal érdemes megpróbálkozni, erkölcsi kötelesség és érdeke is egy katonának, hiszen adott esetben ő is csak így várhatja el ugyanazt a törődést a társaitól

de semmiképpen nem szólhat a mentési akció további értelmetlen veszteségekről, és ismét mintapéldája volt annak hogy mennyire rosszul tudnak hivatásos katonák lereagálni dolgokat..."

cnut -

szted egy (zsoldos)katonának mi a feladata ? (mondjuk háború esetén és nem békefenntartó akció keretében) embereket ölni. és még én vagyok inhumán? vagy az erkölcsi felelősséget le lehet rázni szted azzal hogy én csak parancsot teljesítek, ez a munkám stb.? aki buta, az bizonyára beéri ezzel. a katonaságnál azért van nagyon szigorú hierarchikus parancsalapú rendszer, hogy a gyilkosságokon ne kezdjenek el filozofálni a katonák. mert ha ezt megtennék akkor elég nehéz lenne háborút indítani mondjuk az olaj megszerzéséért mint jelen esetben. az irakiak miért lennének bűnösök ebben a háborúban, mikor a saját országuk területén folytatnak ellenállást megszálló erők ellen? magyarország történelmében hány ilyen momentum volt? és őket ünnepeljük meg hősöknek hívjuk.az hogy levagdossák elfogott katonák fejét az tényleg visszataszító, de valyon TE hogyan éreznél ha mondjuk a házatokat telibebaszná egy amerikai bomba és meghalna benne a családod? és az erőszak csak növeli az ellenállást, hiszen a polgári lakosságot kiirtani nem lehet, ellenben az ellenállók jelentős része az agressziót elszenvedett polgárok közül kerül ki

szerencsére az usaban is vannak azért értelmes emberek akik a háború ellen tüntetnek, pedig azokra rá sem lehetne fogni hogy anyagi érdekük fűződik a tüntetéshez