10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • steweee
    :)))

ha én vagyok az első aki golyót kap és még élek akkor az lesz az érdekem!!! hogy a társaim életben maradjanak mert ők tudnak elsősorban segíteni rajtam azzal hogy felderítik és semlegesítik , vagy megfutamítják a támadót. és semmiképpen nem az hogy lelövessék magukat. másodsorban a vérzéscsillapítás illetve kórházba szállítás stb.nyilván nem jó sebesültként feküdni, de még rosszabb abban a tudatban hogy nem is lesz aki segítsen rajtam.

természetesen ha arra reális lehetőség van akár egy tűzharc közben is hogy biztonságba helyezzenek egy sebesültet, akkor azzal érdemes megpróbálkozni, erkölcsi kötelesség és érdeke is egy katonának, hiszen adott esetben ő is csak így várhatja el ugyanazt a törődést a társaitól

de semmiképpen nem szólhat a mentési akció további értelmetlen veszteségekről, és ismét mintapéldája volt annak hogy mennyire rosszul tudnak hivatásos katonák lereagálni dolgokat. persze ez annak ismeretében nem meglepő, hogy aki okos az irányító poziciót tölt be és másoknak adja a parancsot arra, hogy menjenek harcolni, illetve haljanak meg az ő önös érdekeiért.

az hogy gyáva e vki aki nem megy zsoldosként harcolni megint nem kérdés, lehet számodra az, nekem bőven elég izgalom van így is az életemben. ha valaha fegyveres harcot fogok vívni az önvédelem lesz, vagy a saját érdekeim érvényesítése. attól hogy vki esetleg gyávának gondol még nem változik meg az életem. tudod, demokrácia van, mindenki szabadon gondolkodhat

a buta emberek ismertetőjele az, hogy elképzelni sem bírják hogy esetleg mások másképp, jobban oldanak meg vmit, mert már a gondolat is frusztrálja őket hogy iylen létezhet, ezért alapvető gondolati elemük a tagadás. a legjobb ismertetőjelek a : "honnan tudod?" és a "ki mondta ?" aki ilyeneket szokott kérdezni másoktól az elgondolkodhatna azon amit írtam (persze nem fog mert az paradoxon lenne ...:)

az okos ember tudja hgoy elsősorban nem az életveszélyes helyzeteket kell tudni remekül megoldani, hanem el kell őket kerülni, és csak másodsorban kell tudni megoldani helyesen, minthogy az már sokkal rizikósabb ügy, és hát ha nem sikerül mégsem...vagyis a háborút nem túlélni kell tudni hanem nem belekeveredni amennyiben ez elkerülhető

vagyis alapvető definícióként kijelenthető , hogy aki zsoldosként háborúba megy az hülye. ha nem lenne az nem lenne ott.és mit is várnánk ilyen emberektől minthogy dumcsi, cigi és rágózás közben ha összesik egy társuk akkor hőgutára gyanakodjanak...