-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
steweee #17775 ilyesmiről volt szó már korábban is hasonló videóval kapcsolatosan. én azt mondom hogy nem kell ahhoz túl sok ész hogy az ember egy támadásra - legalábbis ettől - jobban reagáljon. ha más nem szégyen a futás de (legalább nem nyújtok álló célpontot) hasznos alapon addig mozogni kellett volna míg fel nem fedezik a támadót vagy nem jön erősítés, és szétspriccelni a szélrózsa irányában legalább pár métert nem együttes cépontot nyújtani
amúgy ezt a minél hamarabb tegyük a sebesültet biztonságos helyre doktrínát nem igazán értem, miért jó az ha a sebesülttel foglalkoznak addig amíg a támadó sincs meg, lehetőséget biztosítva hogy újabb lövésekkel harcképes katonákat terítsen le. amíg harc van addig harcolni kell, amíg nincs meg a támadó addig azzal kell foglalkozni hogy a harcképes emberek megpróbálják felderíteni és megsemmisíteni amíg van rá lehetőség.
bár gyanítom hogy azért erőltetik ezt a kiképzés során hogy erősítsék azt a tudatot hogy ha vkit találat ér akkor számít annyit az élete hogy bármiáron megmentik, ezzel önbizalmat adva a katonáknak. a hiba abban van hogy emiatt még pluszban sok katona hal(hat) meg, és igazából úgysem számít mondjuk egy fél perc egy lőtt sérülésnél, mert vagy oylan helyen talál hogy kampec, vagy várhat pár percet az orvosi ellátás és akkor is meg lehet menteni. vagyis mindenkinek a saját életét kell ELSŐSORBAN menteni a lehetőségekhez képest azért hogy a sebesült társainkon egyáltalán segíteni lehessen a veszély elmúltával. de úgy látszik sokaknak ez meghaladja az értelmi képességeit
a füstgránát is jó lett volna, persze ha van náluk éppen. a legcsúcsabb az mikor a palit mellbelövik és sétál tovább.valyon azt hitte szúnyog? biztosan kemény csávó, kár hogy utána lelőtték
ja a linknél is van egy vélemény, csak hogy nehogy megint az legyen hogy én okoskodom
Iraqi Resistance Sniper
This video defies logic. Iraqi resistance sniper is taking shots at a group of soldiers who after being clipped in the chest armor appear to do absolutely nothing while the sniper adjusts and in the following shots takes out two soldiers, one of which is supposedly a Captain!! Unbelievable??
Video recorded on 28 August 2005