-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Valamelyik kaliberbe irták rengeteg vétlen lövés volt vele, nem véletlenül térnek az USP DAO verzióira rendöri szervek a világon.
Megint a rendőri vs. önvédelmi fegyver tárgyánál vagyunk... Nem kéne a kettőt keverni. A P7-essel vétlen lőni csak úgy lehet, ha már marokra fogtad a fegyvert, és az újjad az elsütőbillentyűn van. Ebben az állapotban viszont szerintem a lövés kiváltása nem igazán lehet vétlen, inkább elkapkodott...
Én ha válaszhatnék akkor snubbie revolvert hasnálnék kézzel töltött speciális löszerrel. Minimális lőpor és vagy Disintegrator tipusú szétporló lövedékkel v. kézi öntésű lehető legnehezebb leglágyabb és emellett fúrt hegyű lövedékkel.
A baj csak az, hogy ez itthon illegális. Ha még nem is buksz le vele "amúgy", ha a használatára szorulsz, rögtön számíthatsz egy eljárásra többszörös büncselekmény miatt (illegális robbanószer birtoklása, illegális lövedék birtoklása, stb.). Egyébként megkérdezhetem miért esküszöl a kézi töltésre önvédelmi fegyvernél?