-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
AKSURV #17629 Nem túl jó fegyver HKP7 ugyanis csak látszolag biztonságos. Valamelyik kaliberbe irták rengeteg vétlen lövés volt vele, nem véletlenül térnek az USP DAO verzióira rendöri szervek a világon. Szerintem automatában a Glock a legbiztonságosabb, mert amig nincs az ujjad az elsütőbillentyűn az addig nem is fog elsülni. És a glocknak van 9 mm Browning short verziója ez bőven elég civil önvédelemre.
Én ha válaszhatnék akkor snubbie revolvert hasnálnék kézzel töltött speciális löszerrel. Minimális lőpor és vagy Disintegrator tipusú szétporló lövedékkel v. kézi öntésű lehető legnehezebb leglágyabb és emellett fúrt hegyű lövedékkel. Ez bőven elég tiz méteres távolságig, és ezzel a legkisebb az esélye vétlenek sérülésének. Ráadásul akit eltalál egy néz 12 grammos lágy lövedék hát nem hiszem, nagyon folytatja harcot. Revolverből pedig láttam olyan verziót aminél a kakas burkolva volt igy is fel lehetett singlére húzni, de nem akadt el.
Extra esetleg a markolatba szerelt lézer, láttam ilyet. És lönni ezreket, hogy a fegyver használat biciklizéshez hasonló automatikus tevékenység legyen.
De inkább ne legyen....