-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
steweee #17628 hát tényleg nem szándékos a dolog, de úgy látszik ha tőlem van hozzászólás kicsit felpörög a topic.
thanatos: egy szóval nem mondtam hogy "ugyis mindent mindenkinél jobban tudsz és mindenben jobban bennevagy..." te csak szeretsz fikázni. én tanácsot kértem, és szerencsére kaptam is.HK P7M13 ez tényleg megfelelőnek tűnik
nem hullanak körülöttem az emberek, nem vagyok skandar graun, ellenben nem szeretnék soha PONT AZ AZ EGY LENNI akit kinyírnak. és nekem munkámból adódóan megvan a reális esélye azokkal a kevésbé veszélyes foglalkozást űző emberekkel szemben, akiknek tényleg csak kb akkora a statisztikai valószínűsége egy életellenes támadásnak mint egy lottóötösnek.
annak az esélye is igen kicsi hogy vki komolyabb, nem koccanásos autóbalesetet szenvedlyen, mégis törvény által kötelező a biztonsági öv használata. nem véletlenül. nyilván a kettő csak elv szinten kompatibilis, nehogy vki most elkezdje taglalni hogy ezek szerint én azt állítom hogy 19-es glokkal kellene mindenkinek járnia, mert lehet hogy egyszer élete során megtámadják !
egyébként onnan indult a vita hogy azt mondtam hogy a revolver (bár tényleg jó normál önvédelemre)mivel csak egy engedélyes fegyver lehet ezért inkább komolyabbat választanék, akár a méret rovására.erre jöttek a kontrák hogy de minek is az. én meg leírtam
sajnos én pont olyan helyen lakom ahol sok a kisebbségi. három hete egy kolegámat akarták baltával fejbevágni mert két társaság (romák) összeverekedtek a szórakozóhelyen, és az egyik fél otthon azt állította hogy a biztonságiak bántották.erre jött apu anyu balta+disznóölő hogy számonkérje a dolgot fél négykor, holott semmi komoly sérülés nem volt a fiacskájukon és tényleg egymással verekedtek
cifu:
nem tértem át arra hogy mit választanék, csak írtam hogy bizonyos tippeket miért vetek el
azért .44es magnumot, mert ahhoz a normál lőszer is romboló, ellenben parához nem lehet csak normál lőszert tartani és adott esetben használni legálisan. ami szinte tényleg kizárt hogy vki mellényt viseljen, így nem rossz választás mert egy lövés egy ember, de sztem sem ideális a nagy súly és a visszarúgóerő miatt. ráadásul sokkal könnyebben belehalnak az emberek. ezt írtam korábban is, jobb csak harcképtelenné tenni vkit, erre ideális a 9es para, mert az mehet testre is nem kell végtagra célozni stresszhelyzetben, de egy tüdőlövést simán túl lehet élni ebből
én nem keresem a bajt. akkor már rég börtönben vagy a föld alatt lennék. viszont van hogy megtalálja az embert magától is. nem túl gyakorlatias ez a látásmód. a vizsgálatnak tudom mi a menete, erről a http://www.sg.hu/forum.php3?cat=25 -ban ha vkit még érdekel bővebben. de már ezt is kiveséztük korábban
végezetül: HK P7M13
megnézegetve pár oldalt erről a fegyverről kijelenthetjük, hogy az ideális önvédelmi fegyvert végre sikerült megtalálnunk. az ára miatt még kérdéses, de egyébként tökéletes. köszi a választ. sem benned sem a hk-ban nem csalódtam