-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
steweee #17595 igen, előbb nyilván az engedély szükséges egy engedélyes fegyverhez. van rá némi esély, mivel egyik barátunk lett tavaly a megyén a második ember. ha viszek vmi komolyabb ügyet, akkor már benyújthatom a kérelmet azzal az ürüggyel hogy veszélyben az életem. akkor már el tudják fogadni hogy indokolt. úgyis ki akarunk túrni egy konkurens társaságot a városból.rájuk a yard is pikkel nagyon a balhéik miatt.
a kevés lőszerrel kapcsolatosan felmerül a kérdés, hogy ha 5-7 lőszer elegendő lenne, akkor miért törekednek folyamatosan arra hogy lehetőleg minél több lőszer férjen a fegyverek tárjába? itt nem 5-7 támadóról van szó, hanem akár csak egyről akivel adott esetben tűzharcot vív az ember
tévedés, ha váratlan a támadás jobb futni vagy mozogni amennyire lehetséges és közben próbálni meg elővenni és lőni, egy álló célpontot a legkönnyebb eltalálni, lőfegyverrel vagy akár viperával, késsel. több ismerősömet szúrták már meg, és csak azért nem volt halálos a sebük, mert szerencsésen úgy mozogtak hogy nem ért szivet vagy gerincet.nyilván mozgás közben a hatékony lőtáv max néhány méter de ha letámadják az embert a támadó sem lesz messzebb
a revolvereknél nem a pontosságot vonom kétségbe, bár igazából nincs lényegi különbség, a jó fegyverek nagyon pontosak bármelyik kategóriában. hanem az olyan lövés leadását amit "csak úgy érzésből" ereszt el az ember és nem célzásból. a kényelmesebb markolat és a jobb ergonómia miatt, legalábbis nekem jobban kézre esik.természetesen mielőtt vki megint kihangsúlyozná hogy az élet nem film és célzott lövést kell leadni annak igaza van, viszont mivel az élet nem film azt is figyelembe kell venni hogy akit fegyverrel megtámadnak az nem fog álldogálni meg célozgatni hanem megpróbálja kimozogni a támadást és legfeljebb abból próbál meg visszatámadni ha lehetséges
egy real tűzharc:
sztem mindenki ismeri a sztorit, ha vki nem és érdekli annak leírom
http://my.kaktuz.com/dpy/Awesome_routine_police_control_wents_wrong.html
azért jobb sztem a csőre töltés biztosítással(vagy akár anélkül)mert védekező szituációban még úgy van esély elővenni a fegyvert hogy balkézzel próbálom hárítani a támadást, jobban meg elővenni és lőni. ahhoz elég egy kéz is, a csőrerántáshoz meg kettő kell