-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
steweee #17586 rejtett önvédelmi fegyverre goldoltam.bár ha lesz engedélyem nem annyira számít hogy éppen meglátják e vagy sem(nyilván nem fogom a kezemben csőre töltve lóbálni azért az utcán..)tehát a kompaktság csak oly mértékben fontos hogy azért még a pisztoly kényelmes fogása és a célzás kárára ne menjen.az árral ugyanígy vagyok, nem árt ha olcsó, mert ugyanazért a minőségért miért fizetnék többet, de nyilván az ár nem mehet a minőség rovására, azért annyira nem drága dolog hogy ne vehessem meg a drágát is.a megbízhatóság a legfontosabb, úgysem fogom használni még lőtéren sem mert nem érdekel a dolog legjeljebb nagyritkán
nem árt ha olyan tipus ami csőre töltve is biztonságosan hordható, egy támadás elhárításakor az életet jelentheti az ha már az előrántás után elég célratartani és elsütni, nem kell előtte csőretölteni. még így is kiszolgáltatott helyzetben van az aki ténylegesen önvédelemre hazsnálja, hiszen mint megtámadottnak nem áll rendelkezésére idő a harcra való felkészülésre
a cseh para esetén valójában nem tudom hogy pontosan melyik tipus is, nem ismerem őket, csak ajánlották a készenlétisektől. sztem ő sem tudja, meg kellene néznie hogy pontosan melyiket is használják
az hogy műanyagtokos legyen megint csak attól függ hogy adott tipus esetén mennyivel lenne könnyebb. ha jelentős az eltérés akkor számít, egyébként nem