10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • [NST]Cifu
    Az üres tömeg ugye eltér mind az A, mind a C verziótól, de egyébként valahol már olvastam tömeget az EBS HU-ra, 7000 kg-ot adtak meg.

A "fedélzeti számítógép" szöveg egy vicc, oké, egy jó teljesítményű radar képes arra, hogy megkülönböztesse a gép szárnyai alatt lévő bombákat/rakétákat a repülőgéptől, de még azzal sem lehet megmondani, pontosan mik is azok, ráadásul ezek a radarok nem annyira repülőgépeken, mint inkább hadihajókon jellemzőek... :)

A 13 000 repült órán én is kicsit ledöbbentem. Esetleg van saját kisgépe v. vitorlázógépe, esetleg utassztálítógépen és azzal együtt...
    Az US NAVY pilótái repkednek évi 1000 óra körül, de az eléggé extrém dolog, itthon egy-egy vadászpilótának jó, ha valahogy összekaparják a repülőidejét (120 óra) és annak a nagy része is L-39, a MiG-29 csak 20-30 óra általában belőle. De még ha évi 1000 órát is repkedett az őrnagy, akkor is 10-12 éve aktív pilóta... Szóval érdekes...

Egyébként Origo.hu volt ez esetben, de egyik kutya, másik eb... :)