10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • katz
    Nekem egy Röhm RG96-om van. Acél cső+elsütőszerkezet, műanyag tok, spiáter szán. Több mint egy éve van meg. Rendszeresen hordom. Az első pár szétszerelésnél letört a szánról 2-3 1mm alatti élesebb sarok. Ennyi. Megbízhatóan működik, nem volt elcsettenése, eddig 1x fordult elő, hogy nem vetetette ki rendesen az üres hüvelyt. Pont rakétázás során. Vmi alultöltött riasztópatron volt. Eddig ugy 50 töltényt löttem el vele, ebből 30 rakétázáshoz volt.
    Az más kérdés, h a legtöbb ember számára ez a típus a nagy méret és tömeg miatt hordhatatlan, de én nagyobb darab vagyok és nagy tenyerem is van, szal nekem tökéletesen megfelel. Jó vétel volt.
    Mondjuk e mellett gondolkodom egy HW88-as vételén is, amolyan nyári hordásra, amikor kevesebb ruha van az emberen. Az elfér akár zsebben is és olyan nehéz, mint egy nagyobb kulccsomo.

A full acél fegyverek nagy előnye, h az alacsony gáznyomás miatt gyakorlatilag örökélető. A garanciát pedig a bolt adja. A FÉG megszünésének az a hátránya, h ilyen fegyvert már csak használtan tudsz venni...