-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
rohadt alma #16549 Mint említettem, a különleges erők élveznek bizonyos privilégiumokat. Nem csak az USA-ban, de a legtöbb országban.Például az angol SAS is M4A1-eket rendszeresített,miután az L85 / SA80-asokat alkalmatlannak tartották, és az első öböl-háború után sirámaikat meg is halgatták.
Nekem úgy rémlik eleve M16A2-t használtak már a '91-es öböl háborúban.Az,hogy van M4A1-ük?A Britt SAS-nek saját költségvetése van,közbeszerzési pályázat nélkül vásárolhatnak felszerelést.
A HK Mark 23-nál kérték azt, hogy lehessen vastag kesztyűben is használni,hogy a csőre lehessen hangtompítót szerelni, illetve hogy a cső alá lehessen lézeres célzást segítő rendszert szerelni, illetve hogy lehetőleg hosszú legyen a csöve. Az USP .45 erre a célra nem felelt meg.
A HK USP .45 Tactical ezek mindegyikét teljesíti.Annyira,hogy P12 jelzéssel a GSG-9 és a KSK használja.Csak a hosszú csövet nem értem.Most a hátukat akarták vakarni vele?