-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
steweee #16022 minek atomfegyvereket bevetni mikor van jobb módszer is egy fejletlen ország szétzúzására. mondjuk egy újabb, madárinfluenza szerű betegség elterjesztése, aminek már megvan az usanak az ellenszere. nem kell nagyon brutális mint a lépfene meg mittudomén mik voltak még, feketehimlő és társaival is kísérleteztek. egy ilyen viszonylag jól fertőző de kevésbé halálos kór is nagyszerűen megteszi, csak nagyobb kicsit az időtényezője.
aztán iránban lévő ügynökök szétterjesztik a kórt, mondjuk néhány kórházból kiindulva, hogy ne legyen feltűnő a dolog, és az ottani ideális környezetükben a nagyszerű higiániás körülmények között máris garantált a siker. máris nincs fél év múlva aki fegyvert fogjon.és akkor nagylelkűen fel lehet ajánlani nekik az ellnszert engedmények, nukleáris létesítmények ellenőrzése fejében
amúgy lehet agyamra mentek a konspirációs dolgok, de már láttam hallottam sokmindent. sztem az aids tutira szándékos fejlesztés, a madárinfluenzában sem lelnnék biztos hogy az véletlen. elég csak az elterjesztésének körülményeire gondolni, amikor a tudós faszi elment a konferenciára és végigfertőzött egy csomó embert. ha megfigyeljük hogy összehasonlíthatatlanul kevesebb áldozata van a fejlett országoknak mind emberéletben , mind anyagi kárban az ilyen jellegű problémákkal kapcsolatosan ,akkor jogosan merülhet fel minenkiben a gyanú hogy nem e népességszabályozó szerepet töltenek e be az ilyen baktériumok, vírusok.
mivel a régi korok betegségeit ma már a fejletlenebb országokban is gyógyítani tudják, vagy legalábbis elképzelhetetlen olyan mértékű járvány tőlük mint korábban volt, akár európában a pestis, így sajnos az emberre marad a feladat hogy kreáljon újakat amik betöltik a szerepüket.