-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
MuldR #15998 nem en talaltam ki a 7 millio gerillat, hanem ok fenyegetoztek vele. Irakba eleg konnyu lehet beszivarogni. Az nem USA hogy biometrikus utlevel kell.
Ha valaki meg emlekszik a "kecugo" (franc sem tudja hogy kell leirni) tervre akkor tudhatja, hogy nem teljessen ugy szamoljak keleten a katonakat mint a nyugati demokraciaban.
Pl II VH japan, a partraszallas elott a teljes lakossaot felfegyvereztek (bambuszlandzsa a noknek es az idoseknek, a gyerekek hatara meg bomba)
100 millio katonaval kellett volna az USAnak szembeneznie. megneztem volna azt az US katonat, akinek 1 hetig noket es gyerekeket kellett volna halomra meszarolni, mert csak folyamatossan hullamokban aradnak fele! Voltak olyan fanatikusak hogy megcsinaljak! Az akkori vezetes inkabb kiirtotta volna a sajat lakosagat minthogy megadja magat. (Minthogy nehany szigeten meg is tortent, hogy az osszes japan elugralt a sziklakrol, mintsamhogy amerikai uralom ala keruljon)
masszoval, ha jol emlekszem az irak-irani haboru fordulopontja az volt, amikor az irani nepi milicia 3 millio gyengen felfegyverzett katonaja egyszeruen lerohanta a sokkal jobban kepzett es felszerelt iraki hadsereget. Orosz modszerrel. Senkit nem erdekeltek a vesztesegek (ha jol emlekszem talan 250 000 en haltak meg, de ebben nem vagyok biztos, utana kellene neznem) Szoval valoszinuleg itt is nok es gyerekek ellen is harcolniuk kellene a katonaknak.
USA igyis alig bir rendettenni irakba. Ha kapnanak melle akar csak partizezer gerillat kenytelen lenne kivonulni. Mar igyis panaszkodnak, hogy nem jon annyi utanpotlas mint amennyi meghal.
Az arab allamokat meg nem kell felteni. Az ertelmesebbjenek mar reg nem az olaj a fo beveteli forrasa.