-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
steweee #15621 ezt elmondani könnyebb mint megvalósítani. nem mondom hogy lehetetlen, de számolni kell azzal hogy egyáltalán nem biztos hgoy egy helyen lesznek bevetve, illetve hogy kivitelezhető úgy a leszámolás a korábbi zaklatóval hogy annak ne legyen szemtanúja, mert akkor alapesetben hadbíróság és főbelövés érte a jutalom. illetve általában egy keményebb klikk az aki szivatja a gyengébbeket, tehát lehet vmelyik barátja veled számolna le ugyanúgy a te bosszúd miatt. ezt is figyelembe kell venni. vagyis az esetek döntő többségében semmi nem lesz az ilyen bosszúállósdiból, van a fronton épp elég baja az embernek, örül ha túléli egyáltalán.
punker : országra válogatja hol milyenek a sorkatonák között a szokások, ez egyértelmű barbárság, és nem túl meglepő hogy orosz barátainknál történt. sztem alapvetőleg fiatal kis csórigyerekek szivatgatós hülyesége az egész, akik ettől sokkal keményebbnek hiszik magukat, ha már ők is elszenvedték szenvedjék el mások is alapon. én ettől azért öregebb vagyok, bár igaz sosem voltam ilyen. kicsit más tétekkel játsszák a nagyok a dolgot, és komolyabb emberekkel vagyok körülvéve. itt az okoskodók korábban gyakran beiratkoztak egy vakond nyelvtanfolyamra.
manapság már nem jellemző mert igen jó a rendőrségi felderítés aránya, nagyon kell vigyázni, ráadásul aki milliomos és luxuskörülményekhez szokott nem igazán szeretné ha 2*3 hónap előzetesbe kerülne gyilkosságra való felbujtás gyanújával, mégha végül bizonyíték híváján nem is tudnák elítélni, úgyhogy ez is nagy visszatartó erő. de olyan létezik hogy sajnálatos módon vkinek állandóan ellopják vagy leamortizálják az autóját, feltörik a lakását, kirabolják stb. mindezt néhány hónapos rendszerességgel, míg el nem költözik. ha meg önálló kis bosszúálló akcióba kezd, megkapja a fekete nejlonzacsit előbb utóbb. tehát nem nagyon éri meg okoskodni olyanoknak, akiknek nincs mire