-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
steweee #15515 ok. akkor megnyugotam. azt hiszen én jártam közelebb a valósághoz mikor azt mondtam hogy manapság a hatalmas fejlesztési pénzek és a költségvetési támogatások megnyerése miatti nyilvános fejlesztési programok miatt elkerülhetetlen hogy legalább terv szinten ne tudjon a nyilvánosság a különféle haditechnikai fejlezstésekről, legalábbis a hadsereg számára készülőkből
volt még 386-on egy nagyon jó ügynökös játék, a neve már nem jut eszembe, de az akkori szinvonalon überszuper grafika, négy ügynökkel kellett rendet vágni a konkurensek között. na abban volt olyan hogy persuaderton. vmi kügyü amivel agynélküli bábukká lehetett változtatni a célszemélyt, aki így a mi parancsainknak engedelmeskedett. erről van vmi infó, mert régebben mintha olvastam volna hogy félhivatalosan az amerikai sajtóban botrány is volt belőle hogy kisérletezgetett ilyesmivel a cia civileken
csak félve jegyzem meg amit most mondani fogok, mert lehet seaweed lehet máris feljelent a kbi-nél vagy a nemzetbiztonságnál, bár szerencsére mostanában nem látogatja a topicot. szóval biztos forrásból (egy kolegámtól aki seres zoltánnak utána tasnádinak dolgozott jó tíz évvel ezelőtt, akkor is, azóta is rendőr:) tudom hogy magyarországon is használtak vmi kémiai vegyületet ami bőrön át szívódott fel és az áldozat néhány nap vagy hét múlva teljesen meghülyült tőle, megbomlott vmi hormon az agyban tőle, idegesség, fóbia, zárkózottság, furcsa viselkedés jellemezte, de különösebb rosszuléti tünetek nélkül. aztán mikor bekövetkezett a borulás akkor öngyilkossággal vagy közlekedési balesettel végződött a dolog. állítólag vmi kgb-s cucc, és jópár ember eltettek ezzel a módszerrel láb alól az átalakulás éveiben. elég volt mondjuk bekenni vele az autó kilincsét. ennek tudja vki a nevét vagy hallot már róla?