10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • bgabor
    Szerintem is lenne értelme a kötelező katonaságnak, de csak ha olyan szinten állna, mint mondjuk izraelben. Annak, ami magyarországon ment sorkatonai szolgálat címszó alatt, tényleg semmi értelme nem volt. Én is szívesen mentem volna, ha normális színvonalú. De a magyar verziót kihagytam, mondván, köszönöm, de vécét tisztítani otthon is tudok. Szánalmas volt az egész sorkatonai szolgálat, úgy ahogy volt. Szvsz a magyar honvédségnek is ugyanazon az úton kell majd végigmennie, mint a magyar politikának,közéletnek. El kell telnie 50 évnek, hogy a mostani alkalmatlan, lúzer banda kihaljon(Juhász Ferenc és a hozzá hasonló teljesen inkompetens gyökerek), asztán talán lehet majd valami újat felépíteni.
    A másik dolog meg hogy miért éppen hadseregfejlesztésre lenne pénz, amikor olyan elemi dolgokra nincs, mint egészségügy, tömegközlekedés.

MuldR:Ugye tudod, hogy az aláírásodban szereplő fegyvert, a Kar98-at csak az első vh alatt és az előtt hasznlálták a németek(és még sok más ország), a második világháborúban már csak a karabélyváltozatot, a Kar98k -t. (k=kruz=rövid) Szóval mit akarsz egy első világháborús mordállyal?