-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Jezusom! Ez ne hireszteld mert kirohognek!
Most mit irkalsz itt marhasagotak osszevissza....mint irtam apai agon nekem komplett csaladi kapcsolataim vannak (foleg voltka, ugyanis a velem egykoru masod unokatesoim, es azok szulei meghaltak a haboruban! Volt aki a fronton, volt aki a szerb hadseregben, es volt aki dezertorkent atalt a horvathokhoz es azok oldaln esett el..), gyerekoromban en hosszu heteket toltottem a vajdasagban, ott tobb telepulesen is vannak/voltak rokonok, azoknal es az adrian meg ismerosok/rokonok-nal. Minden evben 4-5 alkalomm jartunk kint, min 3-4 napra, de volt hogy 2 hetre..) Nahmost nem tudom neked mi az a hudekomoly autentikus informacio forrasod...de az enyem, az ott elok/eltek elmondasai, mikor veluk voltunk szerintem rendben nullara degradalhatja a tied! Vajdasag temat meg ne nekem kezd el tanitani...gyakorlatilag szuletesemtol acsaladban azt halgattam hogy mi vajdasag, es a tobbi... (apan a masodik vh. alatt elsos elemista koraban a csaladal jottek at a harcok elol Szegedre, majd onnan Kecskemetre es kornyekere..)
De hajra vitatkozz...biztos jobban tutod a dolgokat!