10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Seaweed
    Ez itt mar rohadtol off:
    Mikor jartal te Ujvideken?! Ha tisztaban lennel vele akkor nem irnal marhasagokat..ugynais az is a vajdasg resze....mas kerdes hogy ma a vajdasag ket orszag teruleten van.
    Melles egy szot nem ertettel abbol amit irtam, ez tisztan latszik! Nem jonnel itt ezzel a siratos temaval! Kerek perec leirtam hogy 89-ben mikor ezt lattam, az emberek ki is mondtak hogy miert sirattak, es mitol felnek...

Miert kell neked mindennel vitatkozni, ha fingod sincs a dologrol?! Nem voltal ott, nem tudsz semmit a dolgokrol!
    (most johetne az onfenyezesnek tuno hoyg en hanyszor jartam kint...de minek...azthittem eleg geyertelmu volt hogy rokoni szalak kotnek oda...jartam a haboru alatt is (92-ben es 93-ban is kint) lattam ELOBEN a haborut (bar nem kozelrol, de lattam)....es akkor 90% minden ember oda lyukadott ki hogy "Tito idejeben ilyen soha nem tortenhetett volna meg"...de hajra batran vitatkozz azzal hogy miert sirattak tiszta szivukbol Tito-t....hajra!)