-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Van köztük, melynek fő elemei gyári. Pl a legfelső akármennyire is furán néz ki, viszont gyári sorozat szám van rajta. Gondolom olyan fegyverről van szó amelyet így kimondottan össze kell rakni rejtett helyen... az ellenáláshoz is valszeg különféle módon jut el. Alulról a második abszolúlt házi. töltetett szolgál kilőni! Házi gránátot!!! Ennek sokkal egyszerűbb változatát láttam a napokban lezajlódok Argentin tüntetés alatt, mikor zászlótartókat szettek le az utcákon és azokba tömték a riasztó töltetet. Kanócosan oldották meg, rém egyszerűen. Viszont ez itt a második fentről, élet kioltására való, azonnal használható verziójáról van szó.. gondolom nem ajánlatos várni vele míg elsül a töltet, mert kinyírnak mire elsűl. Ezért így csapszegesen oldották meg a gyújtást...
A harmadik sima huzagolatlan pisztoly. Rém egyszerű otthon elkészíteni.
Negyediket nem látom jól szóval halvány lila gőzöm sincs hogy pontosan mi, de nem merek rá megesküdni hogy automatáról lenne szó.
Ötödik képen egy Nosin Nagat zárvázat, házi faragott tusba helyezve látható. Majdnem sikerült szereznem egy osztrák magyar karabély zárványt és én is így akartam volna megoldani...
A legalsó kép inkább arra az amcsi géppuskára hasonlít.. nem jut eszembe a tipus neve... asszem a cső nem eredeti.. meg egyébként is furán meg van buherálva...
ti véleményetek ezekről a fegyverekről?
NST Cifu ezek jó képek! Gratula! kösz hogy megosztottad velünk!!! Sajnos nem vehetjük őket kezünkbe, de találgatni csak lehet.