-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
steweee #13242 nem tudtam hgoy már ilyen szinten elterjedt a dolog, de így persze más megvilágításba kerül. ha van robot nem kell pajzs mert az sokkal jobb munkát végez
nos a témát zárjuk le, elfogadok sok felhoztott érvet, és sztem abban is volt igazság amit én mondtam. de megjegyzem, itt hangzott el a pajzs kapcsán hogy a katonák szivesebben keresnek természetes fedezéket. egy ilyen exoskeleton páncélban még a gyors hasravetődés sem megoldható, nemhogy a sprint egy sarogik, gödörig vagy falig, homokzságik, harckocsi mögé stb. ami normál esetben egyértelmű. vagyis az ilyen páncéllal vértezett gyalogos fő előnye a magas védettségben rejlene és nem a mozgékonyságban. erre fel mondtam hogy akár egy harci terepjáró is magasabb harcértéket képvisel mint egy ilyen páncélos katona. az egyéb harcjárművekről nem beszélve, amit ráadásul ilyen felszerelésben nem is tudnának használni mert be sem lehet ezzel szállni. vagyis csak csupa hátránya van