-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Jó lenne ha a kinyilatkoztatásaidhoz odatennéd hogy szerinted! Ugyanis úgy adod elő mintha te lennél a DARPA egyik fejlesztési ágának igazgatója és véleményed nem vélemény lenne hanem bizonyított tény.
Szerinted egy kitámasztott pajzs amibe becsapódik egy mesterlövész töltény tud adni bármilyen védelmet??? első lövésre eldől másodikra halott a katona.. ha kézben tartja akkor meg akkora lökést mér a kézra hogy elcsavarja azt. ez volt ad1. Szerinted hogyha háború van mindig van támaszpont?? Nagyon a BlackHawk down képzetében élsz ahol egy csata 2 napig tart.... Faludzsaban a harcok csaknem 1 hónapig húzódtak. Persze volt utánpótlás de addig a katonák fullos menetszerkóban flangáltak. Háborúban csatában a legfontosabb elem ahogy te mondtad a mozgékonyság és éppen ezért mondod, hogy szükségtelen a nehézgyalogság (ami szerintem megint egy hülyeség). A pajzs elővétele visszatétele az meg minden csak nem mozgékony művelet ha a hátizsák alatt van. Én továbbra is fenntartom a véleményemet, hogy háború esetn a katonák hamarabb keresnek temészetes vagy épített fedezéket minthogy elkezdjenek egy pajzsot előráncigálni a hátukról... Tudniillik nincs rá ideje... HA haladni kell haladni kell nincs idő minden sarkon elővenni a pajzsot aztán körbekémlelni mert 10 nap alatt nem 1 raktárnyit kell haladni hanem 10-15 utcányit. Ha meg az ellenfél az "utcán kilépve" meg,lepi őket ugyanakkora eséllyel lő ela pajzs mellett olan szögben hogy eltalálja minthogy belő a mellényen található réseken vagy fejbelője a katonát.. erről ennyit..
Természetesen ez mind a saját véleményem. De szerintem érdemes lenne elgondolkodnod ezen.