10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • haxoror
    Én tényleg két lépés után kifulladnék de egy erre kiképzett és edzésben lévő katona már jobban tudna mozogni benne (persze közel sem olyan jól és gyorsan mint egy "sima" katona de hát valamit valamiért), nem tudom pontosan hogy a középkori vértek milyen súlyúak voltak de kb. 20-30 kiló megvolt egy olyan is.
    A nehézgyalogosnak nem az lenne a szerepe mint az általános gyalogságnak hanem rövidebb ideig speciális helyzetekben lehetne őket bevetni, szerintem még az exoskeleton se kellene ha kiválogatott az átlagnál jobb fizikumú és állóképességű katonáknak adnák csak a páncélt, persze idővel ha a szervo rész már tökéletesedett akár alapfelszerelés is lehetne (mint az Enclave katonáknak a Fallout2-ben ha már a játékok szóba kerültek :)

Lehet hogy lényegesen drágább mint egy sima katona de pl egyes harcjárművek helyét is átvehetné (a lélektani hatásról nem is beszélve amit egy ilyen supersoldat az ellenségre kifejtene)