10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • haxoror
    Lehet hogy hülyeséget mondok mert annyira nem követem a dolgokat hogy naprakész legyek de az USA minimális számú tankot vesztett a közel-keleten és arra sem mernék mérget venni hogy éles helyzetben az Abramsok kigombolkozva grasszálnak tetőlövésszel, már ha egyáltalán éles helyzetben bevetik őket nekem úgy tűnik hogy a tankok a sokadik hullám és az amcsi hadviselés alapvetően nem rájuk épül szal közel sincsenek akkora veszélyben, az amcsik a jobb technikájuk, szervezettségük, kiképzésük stb miatt minden szinten fölényben vannak mint hadsereg, szinte mindig biztosra mennek egyszerűen nincs szükségük az Abramsok fejlesztésére, az egyszeri TVnéző (a média hatása a tömegekre talán amerikában a legfontosabb a demokráciák közül) egy esztétikus letisztult tankot lát a tetején a mosolygó hőssel ami vhogy emberivé teszi a képet és önbizalmat/önbecsülést sugároz és a néző úgy érzi hogy nem is háborút lát hanem "rendcsinálást" ami mindenkinek jó.
    Persze az is könnyen lehet hogy tévedek és teljesen más oka van az egésznek de amit írtam sztem ésszerű.