-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Ren #12581 Én a HirTv-n láttam a "kommentár nélkük" blokkban, sztem lehet, hogy még 1-2 napig adják még.
Egyébként a dolog elég bonyolult, a teljes igazságot majd talán évekkel késöbb megtudjuk. A két elfogott katona szinte biztosan SAS vagy egyéb brit speciális alakulat tagja, ez az elkobzott felszerelésből és, hogy helyinek álcázták magukat eléggé nyilvánvaló. Az, hogy miért lőttek rá az iraki rendőrökre vagy, hogy ott mi történt az nem nyilvánvaló, a lényeg hogy elfogták őket. Hogy ezek után mi történt az megin kérdéses, az egyik verzió következik. A rendőrség felsőbb utasításra sem volt hajlandó kiadni a foglyokat, sőt állitólag átadták őket az egyik helyi miliciának. A britek ezek után péncélozott járművekkel, katonákkal és helikopterekkel megszállták a rendőrörs környékét, itt történt az
ominozus kődobálás és felgyujtás. Miután épitészetileg kicsit átrendezték a rendörséget, sikerült kideríteni, hogy hova vitték a foglyokat, akiket kicsit késöbb sikeresen kiszabaditottak. Egyelőre 6 halottról írnak, 2 rendőr az ellenörzőpontnál, ahol elfogták a katonákat és 4 civil a rendőrség körüli tömegből. De mint írtam ez egy verzió, gyanitom, hogy még pár változat elő fog bukkanni.